Verfraaiing woning

Voor deze mooie klus op de grens tussen Wilnis en Mijdrecht heeft Drost Bouw BV samen met zijn opdrachtgevers een duurzaam ontwerp gemaakt. Hiervoor was het aanvragen van een omgevingsvergunning noodzakelijk omdat er nieuwe dakisolatie wordt aangebracht aan de buitenzijde, waardoor het volume van de woning toeneemt.

Op isolatiegebied zijn er bij deze woning meerdere punten die aandacht vragen. In de huidige situatie is er nog een aantal kozijnen met enkele beglazing en is zowel de gevel als het dak niet geïsoleerd. Omdat we ervoor hebben gekozen het dak van buitenaf opnieuw te isoleren, is het direct mogelijk om hieraan een andere uitstraling te geven. We hebben er onder andere voor gekozen om dakoverstekken te maken. Uiteraard zal er een nieuwe pan geplaatst worden.

De afbeeldingen geven de huidige situatie en de nieuw te verwachten situatie aan. Wij hebben een hoge resolutie foto van de bestaande foto gemaakt. Vervolgens hebben we de foto zo bewerkt dat de nieuwe situatie optimaal wordt weergegeven. Het voordeel hiervan is dat de opdrachtgever direct beeld heeft van het te verwachten resultaat.

Binnenkort plaatsen we een update van dit project met onder andere een foto van het uiteindelijke resultaat.

Bestaande situatie
Nieuw ontwerp

NAAR HET OVERZICHT